Klinkende bierglazen
Logo rijdende bierpul

TAP VERHUUR BIERVERKOOP WIJNVERKOOP GESCHENKVERPAKKINGEN DRANKENHANDEL
BEVERWEERTSEWEG 42, 3984 RE WERKHOVEN TEL: 0343-552 057 MOB: 06-230 161 07

  • Daan drinkt
  • Daan en Ineke achter de tap
  • De bierbus
  • mannen aan de blauwe tafel

Verhuur van tap installaties met toebehoren

Naast het leveren van bier verhuren wij complete tap installaties met toebehoren. Behalve tafel taps hebben wij barren en mobiele tap installaties in de verhuur. Wanneer u een tap huurt zorgen wij voor een afschuimer met glas, een lek-blad, een (losse) spoelbak met borstel en een bar-mat.

 

Glaswerk

Als u dat wenst leveren wij naast het bier ook de bierglazen. (stapelglas of fluitje) Wij leveren de schone glazen in speciale kratten aan die wij afdekken met folie. Wij krijgen de glazen graag gespoeld en in de juiste kratten terug. Breuk wordt berekend.

Wanneer u wijn en/of frisdranken afneemt, dan kunnen wij desgewenst ook het glaswerk verzorgen. Eventueel kunnen wij ook hoogwaardige kunststof glazen leveren. Deze worden in speciale boxen geleverd.

Aansluiten vat

We zorgen voor de juiste koppeling naar het vat en sluiten het eerste vat alvast voor u aan.

Biertafel en bierbanken

Heel gezellig en er passen veel gasten op: de biertafel plus banken. Wij leveren deze met bijpassende kussens en tafellaken.

Sta-tafels

Wij verhuren sta-tafels voor uw feesten en partijen. Ook hebben wij sta-tafel rokken in verschillende kleuren.

Koelkast

Heeft u onvoldoende koelcapaciteit? Geen probleem, u kunt bij ons koelkasten huren om uw frisdranken en wijnen te koelen. (Wij verhuren ook koelkast tap systemen). Ook een koelaanhanger behoort tot de mogelijkheden.

Hieronder volgen de diverse verhuurartikelen, staat hetgeen u nodig heeft er niet bij, neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel Daan 0623016107.

Facebook Kijk voor de laatste nieuwtjes ook eens op onze Facebook pagina.

Is het bierweer?